Μυρτώ

Άφησσος, Βόλος
Τηλέφωνο: 
+30 24230 33245, +30 69733 67315
FAX: 
+30 24210 28451

Ο Ξενώνας  ΜΥΡΤΩ βρίσκεται στο κέντρο της Αφήσσου,στο αριστερό πάνω άκρο της πλατείας της. Πρόκειται για ένα χαριτωμένο παραδοσιακό πετρόχτιστο ξενώνα,που λειτουργεί εδώ και τριάντα χρόνια κάτω από την φροντίδα και την επιμέλεια της οικογενειάς Σοφιάδη. Οι γονείς Γιάννης και Λία,καθώς και οι δύο κόρες τους Λιάνα και Μινιώ μένουν δίπλα στον ξενώνα και βρίσκονται πάντα εκεί για να σας υποδεχτούν και να σας βοηθήσουν σε ότι χρειάζεστε,έτσι ώστε να νιώσετε σαν το σπίτι σας.
Η Άφησσος...Η Άφησσος

είναι ένα πανέμορφο ψαράδικο χωριό παραμελημένο από τα ταξιδιωτικά φυλλάδια και τους τουριστικούς οδηγούς. Αυτό όμως, ίσως είναι και η γοητεία της.Είναι ο ιδανικός προορισμός για σας που αναζητάτε ένα ήρεμο μέρος με εκπληκτική φυσική ομορφιά, κοντινέςμαγευτικές παραλίες, παραδοσιακά ταβερνάκια δίπλα στην θάλασσα ,μικρά, μαζεμένα καφέ και μπαράκια για την βραδυνή σας διασκέδαση.

Στη μυθολογία, ο Ιάσονας, οΗ Άφησσος αρχηγός της Αργοναυτικής εκστρατείας σταμάτησε στο

χωριό μας για ανεφοδιασμό νερού.Μαγεύτηκαν όμως, από την ομορφιά του τοπίου μερικοί συντροφοί του και ξεχάστηκαν στην ακτή. Η Αργώ ξεκίνησε το ταξίδι της και στους συντρόφους που τον ρωτούσαν αν θα τους περιμένουν ο Ιάσονας φώναξε: Άφησον,άφησον αυτούς (αφησέ τους).

Ο Ξενώνας MYΡΤΩ αποτελείται από οκτώ διαμερίσματα. Στο ισόγειο υπάρχουν δύο διαμερίσματα ενός χώρου και δύο διαμερίσματα δύο χώρων. Το κάθε διαμέρισμα έχει τη δική του βεράντα με ένα πέτρινο τραπέζι και καρέκλες. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν ακριβώς τα ίδια διαμερίσματα. Στα μονόχωρα διαμερίσματα μπορούν να μείνουν οι γονείς με ένα ή δύο μικρά παιδιά, ενώ στα δίχωρα τέσσερα έως πέντε άτομα.Όλα τα δωμάτια βλέπουν
στον πανέμορφο κήπο του ξενώνα και την πλατεία του χωριού. Ο ξενώνας περιβάλλεται από μια ευρύχωρη, περιφραγμένη αυλή με πολλά λουλούδια και δέντρα(μανταρινιά,λεμονιά,νερατζιά,καρυδιά). Για αυτό ενδείκνυται  ιδιαίτερα για οικογένιες με μικρά παιδιά.

Η Κουζίνα...Κουζίνα σε κάθε διαμέρισμα

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν μικρή κουζίνα με όλες τις ευκολίες για να ετοιμάσετε το γεύμα σας. Στον φούρνο που βρίσκεται στην πλατεία,μπορείτε να αφήσετε,ότι θέλετε για  ψήσιμο. Λίγο παραδίπλα βρίσκεται το σούπερμάρκετ.Το καλοκαίρι περνάει απότην πλατεία νωρίς το πρωί ντόπιος ψαράς που διαλαλεί την πραγμάτεια του. Αν ξυπνάτε νωρίς, βγείτε στην πλατεία, για να αγοράσετε φρέσκα ψάρια!

Τέλος, σε όλα τα διαμερίσματα υπάρχει μπάνιο, κλιματιστικό και τηλεόραση.Η ύπαρξη ιδιωτικού πάρκινγκ αποτελεί μια ακόμα  σημαντική υπηρεσία του ξενώνα μας, λόγω της έλλειψης γενικότερα χώρου παρκαρίσματος στο χωριό.

CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση υπάρχει για την αποφυγή αυτοματοποιημένων και κακόβουλων καταχωρήσεων.
13 + 4 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. Π.χ. για το 1+3, εισάγετε 4.
Σελίδα: