Μάνος Hotel

Αγιος Ιωάννης
Τηλέφωνο: 
24260 31110
FAX: 
24260 31788

Το ξενοδοχείο Μάνος είναι από τα πιο άνετα στον Άγιο Ιωάννη-Πηλίου. Χτισμένο σε καθαρά Πηλιορείτικο ρυθμό και διατηρεί τον οικείο χαρακτήρα ενός ωραίου και άνετου ξενοδοχείου με τα δωμάτια να βλέπουν όλα στην θάλασσα ενώ με τη συνεχή φροντίδα της ιδιοκτήτριας θα σας κάνει να ξεχάσετε την ρουτίνα τις δουλειάς και θα περάσετε αξέχαστες διακοπές, χειμώνα και καλοκαίρι.
 

Υπηρεσίες
Δέκα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα για δύο, τεσσάρων και πέντε ανθρώπων. Τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με: βεράντα, λουτρό, κεντρική θέρμανση, κλιματισμό, TV, ψυγείο. Όλα τα δωμάτια έχουν θέα την θάλασσα. Μερικά από αυτά διαθέτουν και τζάκι για τις χειμωνιάτικες εξορμήσεις

Διαδρομές
Το ξενοδοχείο Μάνος βρίσκεται στο περιφερειακό δρόμο του Αγίου Ιωάννη, 200 μέτρα από την παραλία. Η θέση του το καθιστά μοναδικό για όσου θέλουν να συνδυάσουν βουνό και θάλασσα. Η θέα το ιδιωτικό πάρκινκ το συνιστά μοναδικό είναι κοντά στην παραλία όπου οι διαμένοντες να περπατήσουν στο κέντρο του χωριού δοκιμάζοντας τα διάφορα εστιατόρια, καφέ, και μπαρ και να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι και από όλα όσα προσφέρει ο Άγιος Ιωάννης.


 

Σελίδα: