ΔΑΦΝΗ

Καληφτέρη, Άφησσος
Τηλέφωνο: 
24230-33403/6989476507
Κος, Μηχάλης

Ονειρεύεστε να ξυπνάτε το πρωί και να αντικρίζετε το απέραντο γαλάζιο? Αν ναι τότε ο ξενώνας μας είναι η ιδανική επιλογή για σας!

Βρίσκεται πάνω από την παραλία Καληφτέρη, την πρώτη παραλία που συναντά κανείς πριν μπει στο  πανέμορφο χωριό της Αφήσσου και απέχει 15 λεπτά από αυτό.
Αποτελείται από εφτά ευρύχωρες γκαρσονιέρες που μπορούν να φιλοξενήσουν 2-3 άτομα. Διαθέτουν κουζίνα με τον απαραίτητο εξοπλισμό, στην οποία μπορείτε να φτιάξετε το πρωινό σας ή ένα ελαφρύ γεύμα,ψυγείο,wc, κλιματισμό, τηλεόραση και πάρκινγκ. Αλλαγή των σεντονιών, των πετσετών και ένα φρεσκάρισμα καθαριότητας γίνονται κάθε τρεις μέρες.
Μέσα σε πέντε λεπτά μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στην παραλία Καληφτέρη, στο ιστιοπλοϊκό κέντρο « Argonautical park». Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο στον οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε, να γευτείτε το πρωινό ή το δείπνο σας  και γιατί όχι να δοκιμάσετε θαλάσσιες δραστηριότητες όπως ιστιοπλοία, κανό, σέρφινγκ, μπανάνα, tubes, όλα αυτά σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές για τους πελάτες μας.
Μην το σκέφτεστε! Σας περιμένουμε φέτος στον ξενώνα μας ,για λίγες μέρες πραγματικής ξεκούρασης και διασκέδασης…
 

CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση υπάρχει για την αποφυγή αυτοματοποιημένων και κακόβουλων καταχωρήσεων.
4 + 14 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. Π.χ. για το 1+3, εισάγετε 4.
Σελίδα: